Skanūs varškės pagrindo sausainiai – minkšti ir nelabai saldūs – kai pradėsite juos valgyti – negalėsite sustoti!

REKLAMA

Šį receptą sužinojau dar iš savo močiutės, bet labai džiaugiuosi, kad pagaliau radau tikslų jo apibūdinimą ir vaizdo medžiagą „YouTube” kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 g sviesto
  • 200 g minkštos varškės
  • 1 puodelio kvietinių miltų (mano puodelis visada yra 250 ml)
  • 2-3 valgomų šaukštų cukraus sausainiams apibarstyti.

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Virtuviniame kombaine arba rankomis suminkykite tešlą su sviestu, varške ir miltais.
  2. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę.
  3. 1-2 valandas laikykite šaldytuve.
  4. Po to iškočiokite ant miltais pabarstyto stalviršio.
  5. Išspauskite žvaigždutes ar kitas figūras.
  6. Kiekvieną sausainį pabarstykite cukrumi ir jį pirštu lengvai prispauskite prie tešlos.
  7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.

Tai paprasta, tiesa? Išbandykite, rezultatas jus labai maloniai nustebins! Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

REKLAMA

 

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].