Jums reikės:

REKLAMA

1 kiaušinio trynio

50 g cukraus

REKLAMA

Saujelės tarkuotos apelsino žievelės

50 g smulkintų migdolų

REKLAMA

140 g sviesto

1 šaukšto miltų

REKLAMA

200 g uogienės arba džemo

Kaip gaminti?

REKLAMA

1 žingsnis

Suberkite sijotus miltus, smulkintus migdolus, apelsinų žievelę, cukrų, įdėkite kubeliais pjaustyto sviesto. Viską gerai išmaišykite. Gauta tešla turi būti biri. Įdėkite kiaušinio trynį, įpilkite šaukštelį vandens. Išminkykite tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę. 30 minučių palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

2 žingsnis

Iškočiokite tešlą, išpjaukite 8–9 cm skersmens apskritimus. Dėkite juos į kepimo formeles, ant viršaus užpilkite uogienės. Iš tešlos likučių išpjaukite žvaigždutes, dėkite ant viršaus. Kepkite iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].