Jums reikės:
REKLAMA
1 kiaušinio trynio
50 g cukraus
REKLAMA
Saujelės tarkuotos apelsino žievelės
50 g smulkintų migdolų
REKLAMA
140 g sviesto
1 šaukšto miltų
REKLAMA
200 g uogienės arba džemo
Kaip gaminti?
REKLAMA
1 žingsnis
Suberkite sijotus miltus, smulkintus migdolus, apelsinų žievelę, cukrų, įdėkite kubeliais pjaustyto sviesto. Viską gerai išmaišykite. Gauta tešla turi būti biri. Įdėkite kiaušinio trynį, įpilkite šaukštelį vandens. Išminkykite tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę. 30 minučių palaikykite šaldytuve.
REKLAMA
2 žingsnis
Iškočiokite tešlą, išpjaukite 8–9 cm skersmens apskritimus. Dėkite juos į kepimo formeles, ant viršaus užpilkite uogienės. Iš tešlos likučių išpjaukite žvaigždutes, dėkite ant viršaus. Kepkite iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].