Ingredientai:

REKLAMA

malta mėsa – 500 g
svogūnas – 1 vnt.

alyvuogių aliejus
kiaušinis – 1 vnt.
bulvės – 4 vnt.
pomidorai, paprika,
druska, juodieji pipirai – pagal skonį
vištienos sultinys
česnakai – 2 skiltelės
prieskoniai mėsai

REKLAMA

Gaminimas:

  1. Į puodą supilkite alyvuogių aliejų, įkaitinkite ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
  2. Tada sudėkite paprikas ir morkas, supjaustytas plonais apskritimais. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  3. Ant viršaus sudedame bulves.
  4. Pomidorus sutrinkite trintuvu ir supilkite į puodą kartu su bulvėmis.
  5. Į faršą įmuškite kiaušinį, sudėkite smulkintą česnaką ir prieskonius.
  6. Iš paruošto faršo formuojame kotletus ir dedame ant bulvių, užpilame sultiniu.
  7. Troškinkite uždengę dangčiu, kol bulvės bus išvirę.

Skanaus!

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].