Ar kada bandėte marinuoti viščiuką vien druska?
REKLAMA
Reikės:
1 kg druskos
REKLAMA
viščiuko, sveriančio apie 1,5 kg
Gaminimas:
Paskirstykite druską ant viščiuko odos.
REKLAMA
Suriškite viščiuko kojas ir padėkite ant druskos nugara žemyn. Sparnelių galus uždenkite folija, kad neapdegtų.
REKLAMA
Kepkite 180 ° C temperatūroje apie valandą.
REKLAMA
Patikrinkite, ar mėsa iškepusi, pradurdami ją dantų krapštuku. Iš jos išsiskiriančios sultys turėtų būti skaidrios.
REKLAMA
Tokiu būdu kepta vištiena įgaus traškią plutą ir bus labai sultinga.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].