Paruoškite itin skanų grietinėlės pyragą pagal šį paprastą receptą. Šį skanėstą paruošite akimirksniu, ir jums reikės tik kelių ingredientų!

REKLAMA

Populiaraus pyrago receptas!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 250 g paprastų miltų
  • 2 kiaušinių
  • 100 g sviesto
  • 1 skardinės saldinto sutirštinto pieno
  • 1 pakelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštų kakavos miltelių

Kremui:

REKLAMA
  • 300 g riebios grietinės
  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Visi naudojami ingredientai turi būti kambario temperatūros.

REKLAMA

Dubenyje kiaušinius sumaišykite su kondensuotu pienu.

REKLAMA

Supilkite ištirpintą sviestą.

Mišinį plakite iki vientisos masės.

REKLAMA

Miltus persijokite.

REKLAMA

Sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais.

Miltus ir kakavą suberkite į skystą masę.

REKLAMA

Užmaišykite vientisą tešlą.

REKLAMA

Padalykite tešlą į tris dalis.

Kiekvieną dalį kepkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje.

REKLAMA

Kepkite 180°C temperatūroje apie 10-15 minučių.

REKLAMA

Iškepusius biskvitus išimkite iš skardos.

Nupjaukite kraštus ir susmulkinkite juos mikseriu į trupinius.

REKLAMA

Paruoškite kremą:

Sumaišykite grietinėlę su cukraus pudra ir plakite, kad gautųsi vientisas, glotnus kremas.

REKLAMA

Kaip surinkti tortą:

REKLAMA

Tešlos lakštus pertepkite kremu.

Deserto šonus ir viršų taip pat aptepkite kremu.

REKLAMA

Apibarstykite trupiniais (galite aplieti šokoladiniu glajumi).

REKLAMA

Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Išimkite iš šaldytuvo ir galėsite patiekti.

Mėgaukitės!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].