Kartais iškepta vištienos krūtinėlė būna pernelyg sausa.

REKLAMA

Vis dėlto, galima išbandyti tam tikras gudrybes, kurios užtikrins kur kas geresnį rezultatą.

Išbandykite šį paprastą receptą, ir rezultatas jus tikrai maloniai nustebins.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 2 kiaušinių
  • 30 g druskos
  • 10 g maltų juodųjų pipirų
  • 15 g rūkytos paprikos miltelių
  • 1 valg. š. sojos padažo
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 120 g bet kokio kieto sūrio
  • 2 valg. š. džiūvėsėlių

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuplaukite vištienos krūtinėlę.

REKLAMA

Supjaustykite plonomis juostelėmis.

Įdėkite į gilų dubenį.

REKLAMA

Įberkite druskos, pipirų ir paprikos miltelių.

Supilkite sojų padažą ir alyvuogių aliejų.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Atskirame dubenyje smulkia tarka sutarkuokite sūrį.

REKLAMA

Sumaišykite su džiūvėsėliais.

REKLAMA

Įberkite šiek tiek paprikos miltelių ir išmaišykite.

REKLAMA

Į antrąjį dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite šakute.

Kiekvieną vištienos juostelę paeiliui įdėkite į kiaušinio plakinį.

REKLAMA

Apvoliokite sūrio ir džiūvėsėlių mišinyje.

Išklokite skardą kepimo popieriumi ir ant jo vieną prie kitos sudėkite vištienos lazdeles.

REKLAMA

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.

REKLAMA

Patiekite su mėgstamu garnyru arba kaip užkandį su pasirinktu padažu.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].