Išbandykite mano išbandytą ir patobulintą nepaprastai skanių bulvinių blynų receptą. Pakeičiau tai, kad į bulves taip pat galima dėti mėsos ir sūrio, todėl rezultatas tampa dar skanesnis. Išbandykite šiuos bulvinius blynus su vištiena ir sūriu pagal „YouTube“ kanalo receptą, ir tikrai nesigailėsite! Puikus greitas maistas pietums ar vakarienei, kurį iš karto pamėgs visa šeima!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 400 g bulvių
  • 1 svogūno
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 1 kiaušinio
  • 30 g paprastų miltų
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 100 g kieto sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  • Bulves nuskuskite ir sutarkuokite su rupia trintuve.
  • Sudėkite į dubenį ir suberkite smulkiai supjaustytas vištienos krūtinėles.
  • Tada įberkite smulkiai supjaustyto svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir paprastų miltų.
  • Viską gerai išmaišykite.

  • Į keptuvę įpilkite aliejų, įkaitinkite ir šaukštu dėkite paruoštą masę.
  • Suformuokite mažus blynelius ir kepkite iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.

REKLAMA
  • Į kiekvieno blyno centrą įdėkite gabalėlį kietojo sūrio, ir uždenkite antru paruoštos bulvių ir mėsos masės sluoksniu.

  • Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ir galite patiekti su salotomis, mėgstamu padažu ir pan.

Skanaus!

REKLAMA

REKLAMA

Papildomas receptas

Išbandykite šį papildomą receptą iš vištienos krūtinėlės, ir savo šeimą galėsite pradžiuginti dviem naujais patiekalais.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 400 g vištienos krūtinėlės
  • 300 g grybų
  • 1/2 geltonos paprikos
  • 3 kiaušinių
  • 1 šaukšto grietinės
  • 50 g svogūnų
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 1 šaukšto paprastų miltų
  • Augalinio aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę, sumaišykite su supjaustytais grybais ir smulkintomis paprikomis.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, druskos, maltų juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite kartu su šaukštu miltų.

Iš šios masės šaukštu formuokite nedidelius blynelius, kuriuos dėkite į karštą aliejų ir kepkite iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].