Šis receptas ypač tinka, jei turite daug cukinijų ir norite lengvo patiekalo! Aš naudoju naminį sūrį (varškės), bet galite rinktis ir pačią varškę.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Cukinijų 2 mažų arba 1 didelės;

REKLAMA

Varškės arba varškės sūrio 200-250 g ;

REKLAMA

2-3 kiaušinių;

REKLAMA

Maždaug stiklinės miltų;

REKLAMA

Druskos, pipirų;

REKLAMA

Aliejaus;

REKLAMA

Kepimo miltelių 1/3 šaukštelio;

REKLAMA

Žolelių.

REKLAMA

Gaminimas:

Sutarkuokite cukiniją, pabarstykite druska ir palikite, kad išsiskirtų sultys.

REKLAMA

Cukinijas stipriai išspausite. Suberkite varškę, kiaušinius, prieskonius, sumaišykite.

REKLAMA

Supilkite miltus, geriausia juos persijoti, ir išmaišykite.

REKLAMA

Ištepkite kepimo indą su lydytu sviestu ar aliejumi. Supilkite tešlą.

REKLAMA

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].