Juos gaminti yra vienas malonumas, todėl rezultatas visada nustebins tiek draugus, tiek šeimą!
REKLAMA
Reikės:
500 g liesos kiaulienos;
REKLAMA
1,5 kg bulvių;
1 svogūno;
REKLAMA
50 g sviesto;
0,5 puodelio miltų;
REKLAMA
aliejaus skrudinimui;
druskos, pipirų pagal skonį.
REKLAMA
Gaminimas
Sumalkite kiaulieną mėsmale, pridėkite druskos ir pipirų.
REKLAMA
Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su malta mėsa.
REKLAMA
Išvirkite bulvių košę, atvėsinkite, įberkite druskos, sudėkite sviestą ir miltus.
REKLAMA
Miltus įmaišykite tolygiai, kad nebūtų gabalėlių ir bulvių masė būtų kuo vienodesnė.
REKLAMA
Bulvių tešlą išminkykite, padarykite delno dydžio formą, kurios viduryje įdėkite maltos mėsos.
REKLAMA
Kai suformuosite zrazus, dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol pagels. Apkepkite iš abiejų pusių.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].