Jums reikės:
REKLAMA
Bulvės
REKLAMA
pora šaukštų sviesto;
REKLAMA
pusantros stiklinės grietinėlės;
REKLAMA
pusė stiklinės pieno;
REKLAMA
pora skiltelių česnako;
REKLAMA
tarkuoto kietojo sūrio;
REKLAMA
pjaustytų svogūnų laiškų;
REKLAMA
druska, pipirai;
REKLAMA
Gaminimas:
Kepimo indą sutepkite aliejumi.
REKLAMA
Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su grietinėlės ir pieno mišiniu.
REKLAMA
Susmulkinkite česnaką ir suberkite į bulves su pipirais ir druska.
REKLAMA
Kepkite uždengę formą folija 200 laipsnių temperatūroje pusvalandį.
REKLAMA
Tada nuimkite foliją ir kepkite dar dvidešimt minučių. Likus 5 minutėms apibarstykite bulves tarkuotu sūriu ir leiskite sūriui ištirpti.
REKLAMA
Suberkite svogūnų laiškus ant patiekalo prieš pat patiekdami.
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].