Jums reikės:

REKLAMA

Bulvės

REKLAMA

pora šaukštų sviesto;

REKLAMA

pusantros stiklinės grietinėlės;

REKLAMA

pusė stiklinės pieno;

REKLAMA

pora skiltelių česnako;

REKLAMA

tarkuoto kietojo sūrio;

REKLAMA

pjaustytų svogūnų laiškų;

REKLAMA

druska, pipirai;

REKLAMA

Gaminimas:

Kepimo indą sutepkite aliejumi.

REKLAMA

Bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su grietinėlės ir pieno mišiniu.

REKLAMA

Susmulkinkite česnaką ir suberkite į bulves su pipirais ir druska.

REKLAMA

Kepkite uždengę formą folija 200 laipsnių temperatūroje pusvalandį.

REKLAMA

Tada nuimkite foliją ir kepkite dar dvidešimt minučių. Likus 5 minutėms apibarstykite bulves tarkuotu sūriu ir leiskite sūriui ištirpti.

REKLAMA

Suberkite svogūnų laiškus ant patiekalo prieš pat patiekdami.

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].