Blynų maišeliai su įdaru atrodo labai elegantiški ir puikiai tinka net šventiškam stalui.

REKLAMA

Įdaras su vištiena ir sūriu bus sultingas ir labai skanus.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

500 mililitrų pieno;

REKLAMA

8-10 valgomųjų šaukštų miltų;

REKLAMA

4 kiaušiniai;

REKLAMA

Druska, cukrus pagal skonį;

REKLAMA

2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus;

REKLAMA

Įdarui:

REKLAMA

Virta vištienos filė – 300 gramų;

REKLAMA

Sauja svogūno laiškų;

REKLAMA

100 gramų kietojo sūrio;

REKLAMA

Augalinis aliejus kepimui.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Sumaišykite miltus su druska ir cukrumi.

REKLAMA

Išplakite kiaušinius ir sumaišykite juos su miltais.

REKLAMA

Tuomet supilkite šiltą pieną ir išminkykite tešlą.

REKLAMA

Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite ir palikite 10 minučių.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvę, ištepkite ją augaliniu aliejumi ir iškepkite blynus.

REKLAMA

Kai visi blynai iškepti, gaminkite įdarą.

REKLAMA

Virtą vištiena supjaustyti į mažus gabaliukus.

REKLAMA

Susmulkinkite svogūnų laiškus.

REKLAMA

Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sumaišykite su vištiena ir svogūnų laiškais.

REKLAMA

Į blynų vidurį įdėkite 1-2 šaukštus įdaro, padarykite iš blyno maišelio formą ir suriškite jį svogūno laišku.

REKLAMA

Sutepkite kepimo skardą aliejumi ir sudėkite blynų maišelius.

REKLAMA

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite 15-20 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].