Trys pagrindinės paslaptys, kad blynai būtų ploni, nesudegę ir nuostabaus skonio.

REKLAMA

Daugeliui ploni ir skanūs lietiniai blynai yra susiję su vaikyste, šventėmis. Ir tiesiog neįmanoma įsivaizduoti Užgavėnių be skanių blynų kalno.

REKLAMA

Daugelis namų šeimininkių skubėjo pasidalinti savo skaniausių blynų receptais „Shrovetide“ savaitėje.

REKLAMA

Tačiau ne kiekvienos šeimininkės blynai tikrai skanūs, gražūs, ploni. Problemos, su kuriomis dažniausiai susiduria namų šeimininkės  kepant blynus yra: kad blynai pridega, būna per stori arba blynai gaunasi su nelygiais kraštais.

REKLAMA

Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.

Pirmoji paslaptis. 

REKLAMA

Nepilkite daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas, kad blynai nepridegtų ir įgautų gražią spalvą.

REKLAMA

Būtina keptuvėje, kurioje kepsite, įkaitinti apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir jo perteklių supilti į tešlą.

Keptuvėje neturėtų būti per daug aliejaus

REKLAMA

Antroji paslaptis.

REKLAMA

 Aukšta temperatūra. Kad blynai būtų su lygiais kraštais, jie turi būti kepami labai gerai įkaitintoje keptuvėje.

REKLAMA

Trečioji paslaptis. 

Kad blynai būtų švelnūs ir tiesiog tirptų burnoje, būtina kuriam laikui uždengti paruoštą blynų kalną su dubeniu arba lėkštele.

REKLAMA

Taigi, jie įmirks savo garais ir bus neįtikėtinai skanūs.

REKLAMA

Ir paskutinė paslaptis. Tešla turėtų būti kaip riebus jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.

Skanių blynų Jums !

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].