Šis receptas visiškai pakeis jūsų nuomonę apie grybus!

REKLAMA

Reikės:

500 g pievagrybių;

REKLAMA

2-3 šaukštų sauso baltojo vyno;

2-3 skiltelių česnakų;

REKLAMA

alyvuogių aliejaus pagal skonį;

druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Grybus supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek alyvuogių aliejaus.

REKLAMA

Suberkite peiliu susmulkintus česnakus ir minutę palaikykite karštame aliejuje.

REKLAMA

Sudėkite grybus ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Dabar galite pridėti vyno.

REKLAMA

Kepkite grybus, kol vynas išgaruos.

REKLAMA

Pagardinkite druska. Galima užbarstyti smulkintų petražolių.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].