Konservuoti arbūzai: tikras stebuklas!

Konservuoti arbūzai yra tikrai labai įdomus dalykas! Šie vaisiai puikiai tinka kaip užkandis, tad galėsite jais mėgautis bet kuriuo metu!

REKLAMA

Pirmas žingsnis – paruošti stiklainius: išplaukite juos ir išdžiovinkite! Arbūzus nuvalykite, į stiklainį įdėkite porą skiltelių česnako ir šiek tiek aitriosios paprikos.

REKLAMA

Tada dėkite supjaustytus arbūzus (vidutinio dydžio gabaliukais) ir pusvalandžiui užpilkite verdančiu vandeniu. Tada supilkite vandenį į puodą ir 1 litrui vandens įdėkite 4 šaukštus cukraus ir 1 šaukštą druskos, tada užvirinkite ir įpilkite 50 gramų acto vienam litrui.

Galiausiai užpilkite šiuo marinatu arbūzus! Užsukite dangtelius, apverskite ir kuo nors uždenkite, kol stiklainiai atvės. Mėgaukitės šiais nuostabiais arbūzais!

REKLAMA

Konservuoti arbūzai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].