Šaldyto česnako receptas, kuris leis visada turėti šviežio česnako, ir jums nereikės jaudintis dėl to, kad česnakas gali sudygti ar sudžiūti.

REKLAMA

Vienu kartu galite pasiruošti taip laikyti didelį kiekį česnako.

REKLAMA

Tiesiog paimkite česnakus, juos nulupkite ir smulkiai sukapokite, sutraiškykite spaustuku ar kitaip susmulkinkite.

Imkite maistinę plėvelę arba maišelį ir patieskite ją ant pjaustymo lentelės. Ant plėvelės paskirstykite česnakų masę plonu sluoksniu.

REKLAMA

Tada ant viršaus uždėkite dar vieną lapą maistinės plėvelės arba dar vieną maišelį. Per plėvelės sluoksnį padarykite įspaudus česnakų masėje. Tam galite naudoti liniuotę ar medinę lazdelę. Gabaliukų dydį nuspręskite pagal savo poreikius.

REKLAMA

Česnakus įdėkite į šaldiklį. Po kelių valandų laikymo lentelę galite išimti, kad česnakai užimtų mažiau vietos.

REKLAMA

Kai reikės česnakų, jums beliks atsilaužti vieną ar kelis gabaliukus! Gaminti su česnakais nuo šiol bus tikrai paprasta.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].