Jums tikrai patiks vištienos krūtinėlė, paruošta su medaus-česnako padažu.

REKLAMA

Šį patiekalą palankiai įvertins net ir patys didžiausi gurmanai.

Jums reikės:

  • 8 valg. š. medaus
  • 5 česnako skiltelių
  • 2 valg. š. sviesto
  • 2 valg. š. kvietinių miltų
  • 2 valg. š. sojų padažo
  • 1 didelės vištienos krūtinėlės
  • 1 valg. š. citrinos sulčių
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

REKLAMA

Vištienos krūtinėlę supjaustykite į keturis gabalėlius.

Peiliu padarykite pjūvius krūtinėlės paviršiuje.

Įtrinkite juos druska ir pipirais.

REKLAMA

Palikite pusvalandį pastovėti.

Pabarstykite miltais.

REKLAMA

Keptuvėje ištirpinkite sviestą su alyvuogių aliejumi.

REKLAMA

Sudėkite mėsą.

Kol mėsa kepa, paruoškite padažą.

REKLAMA

Susmulkinkite česnako skilteles.

REKLAMA

Suberkite ant mėsos keptuvėje.

Po minutės supilkite sojų padažą ir citrinos sultis.

REKLAMA

Mažame dubenyje sumaišykite 1-2 šaukštus medaus su vandeniu.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite medaus mišinio.

REKLAMA

Vištienos gabalėlius apverskite ir kepkite maždaug 10 minučių.

Patiekdami ant mėsos užpilkite padažo.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].