Įtraukite šį „YouTube“ kanalo receptą tarp savo mėgstamiausių patiekalų ir praturtinkite savo meniu skaniu ir sveiku maistu!

REKLAMA

Jums reikės:

  • vištos krūtinėlių
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 3 šaukštų augalinio aliejaus
  • 1 svogūno
  • 400 g bulvių
  • 250 g grybų
  • 100 g kieto sūrio
  • 1 pomidoro
  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 1 kiaušinio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos krūtinėles supjaustykite mažesniais gabalėliais ir virtuviniu plaktuku išmuškite.

Sudėkite gabalėlius į dubenį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Gerai išmaišykite rankomis, kad prieskoniai pasiskirstytų.

REKLAMA

Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir ant dugno paskleiskite pusę svogūno.

REKLAMA

Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite ant supjaustytų svogūnų.

Pasūdykite, pagardinkite ir sudėkite mėsos gabalėlius ant bulvių.

REKLAMA

Grybus nuvalykite, supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite ant mėsos.

REKLAMA

Įberkite druskos, uždenkite sudrėkintu kepimo popieriumi ir folija. Dėl šių medžiagų naudojimo mėsa neišdžius ir bus labai sultinga ir minkšta!

Kepkite apie 25 minutes 200°C temperatūroje.

REKLAMA

Tuo tarpu sutarkuokite kietąjį sūrį, pomidorą supjaustykite mažesniais gabalėliais, įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su majonezu arba jogurtu.

REKLAMA

Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, atidenkite ir ant viršaus uždėkite paruoštą masę.

Kepkite dar 10 minučių 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Išimkite ir galite patiekti.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].