Jums reikės:
REKLAMA
- 1 kepto burokėlio
- 200 g konservuotų raudonųjų pupelių
- 1 svogūno
- 2 šaukštų sojų padažo
- 0,5 šaukštelio citrinos sulčių
- 1 šaukšto augalinio aliejaus
- 2 česnako skiltelių
- Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Orkaitėje iškeptus burokėlius supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Sudėkite augaliniame aliejuje pakepintus svogūnus, pupeles ir česnaką.
- Atskirai sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].