Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 1 valg. š. cukraus
  • 300 ml kefyro
  • 2 valg. š. augalinio aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 2 valg. š. miltų
  • 1 arb. š. sodos
  • 2-3 valg. š. kakavos

Kremui:

REKLAMA
  • 1 stiklinės cukraus
  • 400 g grietinės
  • 200 g sviesto

Kaip gaminti?

Paruoškite tešlą: išplakite kiaušinius, įmaišykite augalinį aliejų ir kefyrą. Atskirai sumaišykite sausus ingredientus – cukrų, miltus, kakavą ir sodą.

REKLAMA

Sausą mišinį sumaišykite su kiaušinių mase.

Tešlą supilkite  į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180°C temperatūroje 50 minučių.

REKLAMA

Paruoškite kremą: išplakite grietinę, cukrų ir minkštą sviestą.

Atvėsusį pyragą perpjaukite į tris dalis, pertepkite kremu ir papuoškite riešutais arba šokoladiniu glaistu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].