Aš ir mano vyras labai mėgsta varškės patiekalus, tačiau mūsų vaikai tiesiog negali pakęsti varškės. Kad ir kaip stengčiausi „maskuoti“ varškę, jie vis tiek išsiaiškina mano gudrybę, ir paprasčiausiai atsisako valgyti patiekalus, kuriuose yra varškės. Taip buvo iki tol, kol neatradau šio recepto, kuriuo noriu pasidalinti ir su jumis.

REKLAMA

Galiu pasakyti tik tiek, kad šių pyragaičių skonis yra tiesiog fantastiškas, o mano vaikai vis prašo, kad šiuos varškėčius kepčiau dar ir dar kartą.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • 4 arb. š. avižinių dribsnių
  • Druskos (pagal skonį)
  • Sviesto (pagal skonį)

Kaip gaminti?

REKLAMA

Varškę sutrinkite su druska.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite ingredientus.

REKLAMA

Avižinius dribsnius užpilkite vandeniu ir sudėkite į varškės mišinį.

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Formuokite blynelius, apvoliokite avižiniuose dribsniuose ir kepkite keptuvėje, išteptoje sviestu.

REKLAMA

Ruošti varškėčius su avižiniais dribsniais yra dar paprasčiau nei su miltais. Vos po kelių minučių galėsite patiekti kvapnius ir skanius pusryčiu. Galite net neabejoti: šie varškėčiai iš lėkštės dings tiesiog akimirksniu!

Ar bandėte miltus pakeisti kitais ingredientais: galbūt ruošėte varškėčius su manų kruopomis ar kitais produktais? Pasidalinkite komentaruose!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].