Tai – tikrai skaniausi langošai, kokius tik galite pasigaminti.

REKLAMA

Prieš daugybę metų juos valgiau mugėje, o vėliau nusprendžiau pasigaminti namuose.

Tereikia į tešlą įmaišyti grietinės, ir ji bus tikrai minkšta bei skani.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kg pusiau rupių miltų
  • 1/2 l pieno
  • 250 ml grietinės
  • 50 g šviežių mielių
  • žiupsnelio cukraus
  • 1 arb. š. kepimo sodos
  • druskos

Viršui:

  • Pomidorų padažo
  • Majonezo
  • Grietinės
  • Česnako
  • Tarkuoto sūrio

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į dubenį su miltais supilkite grietinę, įberkite šiek tiek cukraus, žiupsnelį druskos, įdėkite nedidelį šaukštelį kepimo sodos.

REKLAMA

Sutrupinkite mieles ir sumaišykite su trupučiu šilto pieno.

REKLAMA

Supilkite likusį pieną.

Išmaišykite.

REKLAMA

Įdėkite į šaldytuvą 60 minučių.

REKLAMA

Po valandos galima gaminti langošus.

REKLAMA

Iš tešlos formuokite tiek kepaliukų, kiek reikia.

Likusią tešlos dalį dėkite į mikroteninį maišelį. Padėkite į šaldytuvą.

REKLAMA

Likusią tešlą galima naudoti savaitę.

Paruoštus langošus palikite pastovėti maždaug 20 minučių. Per tiek laiko tešla turėtų šiek tiek pakilti.

REKLAMA

Kepkite aliejuje (aliejaus turi būti pakankamai daug, kad langošai plaukiotų).

Įtrinkite česnako užtepu su druska ir trupučiu vandens, pagardinkite pomidorų padažu, majonezu ir sūriu.

REKLAMA

Skonis bus tiesiog fantastiškas.

REKLAMA

Skanaus!

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].