Sūrio pyragas – vienas populiariausių desertų.

REKLAMA

Vienas ingredientas suteikia šiam pyragui tiesiog nepakartojamą skonį.

Prisimenu sūrio pyrago skonį, kurį visada gamindavo mano močiutė.

REKLAMA

Dabar pyragą ruošiu pagal jos receptą.

REKLAMA

Pyragas turi unikalų skonį, kurio tiesiog neįmanoma pamiršti.

Svarbu į sūrio pyragą įberti  pieno miltelių.

REKLAMA

Tai yra pagrindinė šio skanaus pyrago recepto paslaptis.

REKLAMA

Paruoškite šį pyragą namuose ir mėgaukitės nuostabiu jo skoniu.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kg varškės
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 pakuotės vanilinio pudingo
  • 6 kiaušinių
  • 1/2 stiklinės augalinio aliejaus
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 1,5 stiklinės pieno miltelių
  • 1 pakuotės sausainių

Kaip gaminti?

Į dubenį sudėkite kiaušinių trynius.

REKLAMA

Sudėkite varškę ir pudingą.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Supilkite aliejų.

Palaipsniui įberkite pieno miltelių.

REKLAMA

Kruopščiai sumaišykite ingredientus.

Į atskirą didesnį dubenį sudėkite kiaušinių baltymus.

REKLAMA

Suplakite mikseriu iki standžių putų.

REKLAMA

Palaipsniui suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Plakite, kol ištirps.

Į gautą masę sudėkite varškės mišinį.

REKLAMA

Supilkite šaltą pieną.

REKLAMA

Maišykite, kol ingredientai susijungs.

Sausainius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

REKLAMA

Supilkite varškės masę ir išlyginkite.

REKLAMA

Įdėkite į iki 180°C įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 60 minučių.

Palaukite, kol atvės.

REKLAMA

Paruoštą pyragą galite papuošti tirpintu šokoladu ar karameliniu glaistu.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].