Šių salotų recepto prašo visi paragavusieji, jos tokios skanios, kad nepalieka abejingų. Skanios, kvapnios ir pikantiškos salotos nustebins jūsų vaizduotę ir skonio receptorius: viskas taip skanu ir patrauklu. Nereikia nieko išvirti ar kepti iš anksto.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • pusės rūkytos vištienos krūtinėlės
  • 250 gramų marinuotų agurkų
  • 200 gramų marinuotų grybų (puikiai tinka maži pievagrybiai)
  • 150 gramų kieto sūrio
  • dviejų vidutinio dydžio svogūnų
  • šiek tiek rafinuoto saulėgrąžų aliejaus svogūnams kepti
  • 3 šaukštų majonezo

Gaminimas:

Nulupkite du vidutinius svogūnus, supjaustykite plonais žiedais ir pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki aukso rudos spalvos. Tada svogūnus nukelkite nuo ugnies, perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Pusę rūkytos vištienos krūtinėlės filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir perkelkite į gilų dubenį.

REKLAMA

Sutarkuokite sūrį vidutinio rupumo tarka ir sumaišykite su vištiena. Nusausinkite marinuotus grybus ir supjaustykite. Taip pat sudėkite į dubenį prie kitų produktų. Agurkėlius supjaustykite griežinėliais. Į dubenį sudėkite agurkus ir jau atvėsintus keptus svogūnus.

REKLAMA

Sumaišykite salotas su majonezu. Salotas galite papuošti taip, kaip nuotraukoje: nesmulkintais marinuotais grybais ir marinuotų agurkų griežinėliais. Paruoštas salotas galite iškart patiekti ant stalo ir mėgautis nepakartojamu skoniu.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].