Patiks tiems, kas mėgsta aštresnį maistą, ir ne tik!
REKLAMA
Sudėtis:
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
REKLAMA
2 šaukštai sojos padažo
½ šaukštelio maltų raudonųjų pipirų
REKLAMA
½ – 1 šaukštelis druskos
viščiukas, sveriantis apie 1,8 kg
REKLAMA
Gaminimas:
Sumaišykite juoduosius pipirus, sojos padažą, raudonuosius pipirus ir druską.
REKLAMA
Gautu mišiniu įtrinkite viščiuką ir palikite pusvalandžiui.
REKLAMA
Tada įdėkite jį į kepimo rankovę ir tvirtai suriškite iš abiejų pusių. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C, 1,5 valandos.
REKLAMA
Prieš išimdami iš rankovės, leiskite vištienai šiek tiek atvėsti.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].