Patiks tiems, kas mėgsta aštresnį maistą, ir ne tik!

REKLAMA

Sudėtis:

1 šaukštas maltų juodųjų pipirų

REKLAMA

2 šaukštai sojos padažo

½ šaukštelio maltų raudonųjų pipirų

REKLAMA

½ – 1 šaukštelis druskos

viščiukas, sveriantis apie 1,8 kg

REKLAMA

Gaminimas:

Sumaišykite juoduosius pipirus, sojos padažą, raudonuosius pipirus ir druską.

REKLAMA

Gautu mišiniu įtrinkite viščiuką ir palikite pusvalandžiui.

REKLAMA

Tada įdėkite jį į kepimo rankovę ir tvirtai suriškite iš abiejų pusių. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C, 1,5 valandos.

REKLAMA

Prieš išimdami iš rankovės, leiskite vištienai šiek tiek atvėsti.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].