Šiems pyragėliams nereikia daugybės ingredientų, todėl juos paruošite gana nesudėtingai. O visą vargą atpirks nuoširdžios šeimos narių pagyros!
REKLAMA
Sudėtis
- 250 g bulvių
- alyvuogių aliejaus
- 350 g kopūstų
- čili pipirų
- 150 ml vandens
- krapų
- 125 g mocarela sūrio
- 150 g didelio skersmens dešros gabaliukų
- džiūvėsėlių
- svogūnų
Kaip pagaminti
Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir apkepkite keptuvėje, kad gautų aliejaus. Pasūdykite ir sudėkite plonai supjaustytą ar sutarkuotą kopūstą. Pagardinkite trupučiu čili pipirų, užpilkite vandens ir leiskite pravėsti.
REKLAMA
Suberkite supjaustytą svogūną, susmulkintus krapus ir kubeliais supjaustytą mocarelą. Išmaišykite ir šį įdarą suvyniokite į dešros gabalėlius.
REKLAMA
Sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą, prieš tai šios dugną apibarstę džiūvėsėliais. Kepkite 10-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA
Viskas, baigta.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].