Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 750 g miltų
  • 1 arb. š. druskos
  • 500 ml vandens
  • 200 g sviesto

Įdarui:

REKLAMA
  • Ryšelio svogūnų laiškų
  • 7 virtų kiaušinių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, druską ir vandenį.

REKLAMA

Tešlą iškočiokite ir supjaustykite gabalėliais.

REKLAMA

Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį.

REKLAMA

Į gilų dubenį supilkite ištirpintą sviestą.

REKLAMA

Tešlos rutuliukus panardinkite į sviestą.

REKLAMA

Susmulkinkite svogūnų laiškus ir pakepinkite sausoje keptuvėje.

REKLAMA

Kiaušinius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su druska ir pipirais.

REKLAMA

Kiaušinius sumaišykite su svogūnais.

REKLAMA

Tešlos gabalėlius iškočiokite į apskritimus.

REKLAMA

Į centrą įdėkite įdarą ir susukite.

REKLAMA

Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

REKLAMA

Kepkite 190°C temperatūroje maždaug 30 minučių.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].