Jums reikės:
REKLAMA
Tešlai:
- 750 g miltų
- 1 arb. š. druskos
- 500 ml vandens
- 200 g sviesto
Įdarui:
REKLAMA
- Ryšelio svogūnų laiškų
- 7 virtų kiaušinių
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, druską ir vandenį.
REKLAMA
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite gabalėliais.
REKLAMA
Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį.
REKLAMA
Į gilų dubenį supilkite ištirpintą sviestą.
REKLAMA
Tešlos rutuliukus panardinkite į sviestą.
REKLAMA
Susmulkinkite svogūnų laiškus ir pakepinkite sausoje keptuvėje.
REKLAMA
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su druska ir pipirais.
REKLAMA
Kiaušinius sumaišykite su svogūnais.
REKLAMA
Tešlos gabalėlius iškočiokite į apskritimus.
REKLAMA
Į centrą įdėkite įdarą ir susukite.
REKLAMA
Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
REKLAMA
Kepkite 190°C temperatūroje maždaug 30 minučių.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].