Puikus maltos mėsos patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurį tikrai verta išbandyti! Greitas paruošimas ir nepakartojamas skonis!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 riekelių baltos forminės duonos
  • 100 ml pieno
  • 1 svogūno
  • 1 kg maltos mėsos
  • 4 skiltelių česnako
  • 150 ml pieno
  • druskos, prieskonių pagal skonį
  • 200 g kietojo sūrio
  • 200 g grietinės
  • 2 kiaušinių
  • 1 ryšulėlio krapų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Į dubenį sudėkite forminę duoną, užpilkite ją pienu.

Leiskite šiek tiek išbrinkti.

REKLAMA

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Į atskirą dubenį sudėkite faršą, suberkite svogūną ir išspaustą česnaką.

REKLAMA

Galiausiai įdėkite išmirkusią, minkštą duoną.

REKLAMA

Supilkite dubenyje likusį pieną.

Įberkite patinkančių prieskonių, pasūdykite ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Drėgnomis rankomis iš mėsos masės suformuokite kotletus.

Kiekvieno iš jų viduryje padarykite duobutę.

REKLAMA

Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Dabar paruoškite įdarą.

REKLAMA

Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į dubenį, sumaišykite su kiaušiniais, grietine ir smulkintais krapais.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

Dabar mišinį sudėkite į kiekvieną maltos mėsos duobutę.

REKLAMA

Paruoštus maltos mėsos lizdelius pašaukite į įkaitintą iki 200°C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 min.

REKLAMA

Viskas paruošta!

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].