Puikus receptas iš „Facebook“, skirtas tobuloms naminėms lazdelėms. Kai jų paragausite, daugiau jų niekad nebepirksite!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 160 g (apie 3 puodelių) kokoso drožlių
  • 1 puodelio sutirštinto pieno
  • 1 plytelės šokolado
  • 50 g sviesto

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  • Supilkite kokoso drožles į didesnį dubenį, įpilkite puodelį kondensuoto pieno ir išmaišykite, kad viskas gerai susijungtų.
  • Kepimo popieriumi išklokite didelį padėklą ar lėkštę.
  • Drėgnomis rankomis iš kokosų masės formuokite mažas lazdeles ir dėkite 20 minučių į šaldiklį, kad jas būtų patogiau pamerkti į šokolado glajų.
  • Tuo tarpu pasiruoškite karšto vandens vonelę, kurioje įdėkite mažesnį puodą su šokoladu. Įdėkite sviesto, ir nuolat maišydami, leiskite ištirpti, kad susidarytų blizgus glajus.
  • Šakučių pagalba kiekvieną kokosų lazdelę iš šaldiklio mirkykite šokolado glajuje ir padėkite ant grotelių ar kepimo popieriaus.
  • Dirbkite greitai, kad glajus nesukietėtų.
  • Galiausiai, paruoštus batonėlius laikykite šaldytuve, kol šokoladas sukietės.
  • Paruošta!

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].