Paruoškite šiuos greitus ir skanius vištienos krūtinėlės su bulvėmis pietus pagal „YouTube“ kanalo receptą.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 5 vidutinio dydžio bulvių
  • 3 valgomų šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų
  • 2-3 čiobrelių šakelių
  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 1 svogūno
  • 2 pomidorų
  • 2 paprikų
  • augalinio aliejaus
  • 1 valgomo šaukšto pomidorų pastos
  • 100 ml vandens
  • 100 g kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

Bulves nuvalykite ir supjaustykite storesniais griežinėliais, ir suberkite į dubenį. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, paprikų milteliais, įberkite čiobrelių ir kruopščiai išmaišykite.

REKLAMA

Vėliau bulvių griežinėlius dėkite ant kepimo skardos, šalia vienas kito.

Kepkite 20-25 minutes iki 200°C įkaitintoje orkaitėje.

REKLAMA

Tuo tarpu vištienos krūtinėlę ir pomidorus supjaustykite smulkiais gabalėliais, svogūną ir paprikas taip pat susmulkinkite.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite aliejų, pakaitinkite ir suberkite vištienos gabalėlius. Kepkite apie 3-4 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada suberkite svogūną, įmaišykite supjaustytas daržoves, šiek tiek pagardinkite druską ir troškinkite po dangčiu.

Gautą masę paskirstykite ant bulvių kepimo skardoje.

REKLAMA

Paruoškite padažą iš pomidorų pastos ir vandens, ir supilkite jį ant visų bulvių su mėsa.

REKLAMA

Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite. Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.

REKLAMA

Viskas paruošta! Galite patiekti.

Gero apetito!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].