Jums reikės:
REKLAMA
- 450 g makaronų
- 2 didelių svogūnų
- 100 g sviesto
- 500 g maltos mėsos (patiekalas skaniausias su jautiena)
- 2 valg. š. saulėgrąžų aliejaus
- Druskos (pagal skonį)
- Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Pirmiausia išvirkite makaronus. 450 g makaronų reikės maždaug dviejų su puse litro vandens. Nupilkite vandenį ir sumaišykite makaronus su 50 g sviesto. Sudėkite į keptuvę ir 10-15 minučių patroškinkite.
REKLAMA
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus, kepkite saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su likusiais 50 g sviesto ir suberkite į keptuvę su makaronais.
REKLAMA
Apkepkite maltą mėsą. Baigiant kepti, įberkite druskos ir pipirų.
REKLAMA
Sudėkite į keptuvę su makaronais. Viską gerai išmaišykite.
REKLAMA
Linkime gero skonio!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].