Saldūs pyragėliai patiks ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Geriausia tai, kad juos galite išsikepti keptuvėje. Tokį skanų maistą galite valgyti kiekvieną dieną!
REKLAMA
Ingredientai:
- ploni lietiniai blynai – 20 vnt.;
- braškės – 150 g;
- riebi varškė – 200 g;
- riebi grietinė – 200 ml;
- vanilė – pagal skonį;
- cukrus – pusė puodelio;
- kokoso drožlės – 10 g.
REKLAMA
Gaminimas:
Varškę su cukrumi ir vanile išplakite trintuvu. Įdarą siaura juostele paskleiskite ant iš anksto paruoštų blynų. Ant blyno išilgai uždėkite 4 uogas ir susukite.
REKLAMA
Grietinės padažo gaminimas: grietinę išplakite su cukrumi. Kiekvieną pyragėlį aptepkite grietinės padažu. Ant viršaus užbarstykite kokosų. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].