Šie kiaulienos kepsneliai, užkepti su grybais, pomidorais ir sūriu pagal „YouTube“ kanalo receptą, yra tiesiog nuostabūs! Išbandykite ir įsitikinkite patys!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3-4 svogūnų
  • 1 kg kiaulienos mentės
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 300–400 g grybų
  • 2-3 pomidorų
  • 200 g kieto sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos pusžiedžiais.

Paskirstykite ant aliejumi pateptos kepimo skardos (1 svogūną pasilikite vėlesniam laikui).

REKLAMA

Kiaulienos nugarinę supjaustykite storesniais griežinėliais.

Kiekvieną mėsos griežinėlį įpjaukite.

REKLAMA

Mėsą pasūdykite ir pagardinkite iš abiejų pusių.

REKLAMA

Sudėkite mėsą į kepimo skardą ant svogūnų.

REKLAMA

Likusį svogūną smulkiai supjaustykite.

Dabar įkaitinkite keptuvę ir į ją šiek tiek įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Dabar sudėkite supjaustytus grybus.

REKLAMA

Viską apkepinkite ir šiek tiek pasūdykite.

Ant kiekvienos mėsos gabalėlio uždėkite apie 2 šaukštus grybų.

REKLAMA

Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant grybų.

REKLAMA

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

REKLAMA

Kietąjį sūrį sutarkuokite su rupia trintuve.

Pasibaigus kepimo laikui, išimkite kepimo skardą iš orkaitės.

REKLAMA

Kiekvieną mėsos kepsnelį apibarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite dar 10 minučių 200°C temperatūroje.

REKLAMA

Atlikta, galite patiekti.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].