Jums reikės:

REKLAMA
  • 250 g miltų
  • 250 g varškės
  • 3 kiaušinių
  • 5 šaukštų augalinio aliejaus
  • 350 ml pieno
  • 4 šaukštų cukraus
  • 0,5 šaukštelio sodos (arba 10 gramų kepimo miltelių);
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio vanilino

Kaip gaminti?

  1. Į šiltą pieną įmuškite kiaušinius ir išplakite.
  2. Suberkite cukrų, druską ir sodą (arba kepimo miltelius). Išmaišykite.
  3. Sudėkite varškę ir vaniliną. Išmaišykite.
  4. Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir vėl išmaišykite. Tešla turi gautis tirštoka.
  5. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].