Jums reikės:
REKLAMA
- 250 g miltų
- 250 g varškės
- 3 kiaušinių
- 5 šaukštų augalinio aliejaus
- 350 ml pieno
- 4 šaukštų cukraus
- 0,5 šaukštelio sodos (arba 10 gramų kepimo miltelių);
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio vanilino
Kaip gaminti?
- Į šiltą pieną įmuškite kiaušinius ir išplakite.
- Suberkite cukrų, druską ir sodą (arba kepimo miltelius). Išmaišykite.
- Sudėkite varškę ir vaniliną. Išmaišykite.
- Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite. Supilkite rafinuotą saulėgrąžų aliejų ir vėl išmaišykite. Tešla turi gautis tirštoka.
- Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.