Paprasti ir skanūs keksiukai!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Obuoliai – 2-4 vnt.
  • Medus – 2 šaukštai
  • Cukrus – 1/4 stiklinės
  • Augalinis aliejus – 0,5 stiklinės
  • Miltai – 300 g
  • Soda – 0,5 šaukštelio
  • Kiaušinis – 1 vnt.
  • Cinamonas – 0,5 šaukštelio

Paruošimo eiga:

REKLAMA
  1. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir kiaušiniu.
  2. Ištirpinkite medų ir suberkite sodą, palaukite, kol mišinys pradės putoti, ir įmaišykite jį į kiaušinių ir sviesto mišinį.
  3. Į skystus ingredientus suberkite 250 g persijotų miltų ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Nuluptus obuolius supjaustykite mažais kubeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
  5. Sudėkite obuolius į tešlą ir gerai išmaišykite. Leiskite tešlai pastovėti 5-7 minutes, tada suberkite likusius miltus, cinamoną ir gerai išmaišykite.
  6. Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles, užpildydami 2/3 jų tūrio.
  7. Kepkite 180°C temperatūroje 35-40 minučių.

Mėgaukitės prie karštos arbatos puodelio!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].