Jums reikės:

REKLAMA
  • 230 g miltų
  • 180 g čederio sūrio
  • 50 g svogūnų laiškų
  • 1 valg. š. kepimo miltelių
  • 1 arb. š. džiovintų bazilikų
  • 1 žiupsnelio druskos
  • 1 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
  • 80 ml pieno
  • 80 ml augalinio aliejaus
  • 4 kiaušinių
  • 1 arb. š. dižono garstyčių
  • 30 g graikinių riešutų

Kaip gaminti?

  1. Sutarkuokite sūrį (šiek tiek atidėkite jo pabarstymui ant viršaus).
  2. Susmulkinkite žalumynus.
  3. Atskirai sumaišykite sausus ir skystus ingredientus. Į skystus ingredientus suberkite sausų ingredientų mišinį. Maišykite iki vientisos masės.
  4. Kepimo formą ištepkite sviestu. Supilkite tešlą.
  5. Kepkite 180°C temperatūroje 30 minučių.
  6. Pabarstykite riešutais ir sūriu, kepkite dar 30 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].