Jogurtinis pyragas - neįtikėtinai purus ir skanus!

Subtilus ir purus jogurtinis pyragas žavi savo paruošimo paprastumu ir neįtikėtinai švelniu skoniu. Pagamintas iš paprastų ir prieinamų ingredientų, be miltų ar želatinos! Cukrų galima pakeisti saldikliu.

REKLAMA

Sudėtis

  • 4 kiaušiniai
  • 1,5 puodelio jogurto (350 g)
  • 3 šaukštai cukraus
  • 3 šaukštai krakmolo
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • cukraus pudra

Kambario temperatūros kiaušinius atskirkite į baltymus ir trynius. Į trynius įberkite cukraus, išmaišykite plaktuvu, kol kristalai ištirps ir tryniai pabaltės. Tada pridėkite kepimo miltelių ir krakmolo, vėl išmaišykite. Supilkite visą jogurtą, viską gerai išmaišykite. Tešla beveik baigta.

REKLAMA

Plakite baltymus iki putų 15 minučių.

REKLAMA

Baltymus perkelkite į trynių masę ir švelniai įmaišykite, kad neprarastumėte sodrios tekstūros.

REKLAMA

Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą, pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, ir kepkite 30-40 minučių.

REKLAMA

Išimkite iškepusį pyragą, atsargiai nuimkite popierių.

REKLAMA

Pabarstykite cukraus pudra, supjaustykite gabalėliais ir patiekite prie arbatos.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].