Jus tikrai sužavės šis prancūziško restorano vištienos suktinukų receptas!
Šiam patiekalui reikės tik paprastų ingredientų, o paruošti šiuos suktinukus bus tikrai labai paprasta. Tai tikrai taps mėgstamiausiu jūsų patiekalu.
Jums reikės:
- 2 vištienos krūtinėlių
- 150 g lydyto sūrio
- ryšelio petražolių
- 1 svogūno
- 200 g grybų
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- augalinio aliejaus
- 500 g bulvių
- 1 arb. š. maltos saldžiosios paprikos
- 1 arb. š. džiovinto rozmarino
Kaip gaminti?
Vištienos krūtinėlę perpjaukite per pusę horizontaliai.
Uždenkite maistine plėvele ir grūstuvu iš abiejų pusių patapšnokite.
Mėsą pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Ant kiekvienos mėsos dalies uždėkite sūrio ir aptepkite.
Ant kieto paviršiaus susmulkinkite petražoles ir pabarstykite vištienos krūtinėlę.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
Nuluptą svogūną supjaustykite kubeliais.
Sudėkite svogūną į keptuvę ir pakepinkite iki skaidrumo.
Sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus ir pakepinkite iki auksinės spalvos.
Pagardinkite mišinį druska ir pipirais pagal skonį.
Grybų mišiniu aptepkite vištienos griežinėlius.
Mėsą susukite ir padėkite ant kepimo indo dugno.
Kepimo formą dėkite į iki 180°C įkaitintą orkaitę.
Kepkite 45 minutes.
Nuluptas bulves supjaustykite ketvirčiais.
Supjaustytas bulves sudėkite į atskirą kepimo indą.
Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, saldžiosios paprikos milteliais ir rozmarinu.
Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Bulves dėkite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 30 minučių 180°C temperatūroje.
Iškeptus mėsos suktinukus patiekite su bulvėmis ir trupučiu kapotų petražolių.
Skanaus!
Video pamokėlė: