Puikus receptas pietums visai šeimai. Jokio kepimo keptuvėje, o fantastiškas skonis garantuotas.

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Svogūnų (apie 3-4 vnt.)
  • 600 g maltos mėsos
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Itališkų žolelių mišinio

Įdarui:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • 90 g lydyto sūrio
  • Druskos
  • Pomidoro
  • Juodųjų pipirų
  • 1 valgomo šaukšto majonezo

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite svogūnus – nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

REKLAMA

Paruoškite kepimo skardą, kurią išklokite kepimo popieriumi.

REKLAMA

Dubenyje paruoškite faršą.

REKLAMA

Pagardinkite druska, prieskoniais, itališkomis žolelėmis ir gerai išmaišykite.

Svogūną sudėkite ant kepimo skardos ir lengvai pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Iš faršo drėgnomis rankomis formuokite kotletus – viduryje padarykite duobutę įdarui.

Kotletus sudėkite ant svogūnų.

REKLAMA

Galiausiai paruoškite įdarą:

REKLAMA

Kietai išvirkite kiaušinius.

Išvirtus kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.

REKLAMA

Suberkite sūrį, smulkintą pomidorą, majonezą ir pagardinkite druska bei pipirais.

Kepkite 30 minučių 190°C temperatūroje.

REKLAMA

Patiekite su virtų burokėlių, tarkuotų morkų ir Pekino kopūsto salotomis.

REKLAMA

Arba patiekite su bulvių salotomis ar virtomis bulvėmis.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].