Šis greitai paruošiamos daržovių sriubos receptas pravers po šventinio persivalgymo.

REKLAMA

Tai padės padailinti kūno linijas ir atstatyti normalią virškinimo sistemą.

Ši sriuba yra labai skani.

REKLAMA

Daržovių sriubos yra vienas geriausių būdų numesti svorio.

REKLAMA

Tai – sotus patiekalas, kuriame yra daug skaidulų ir mažai kalorijų. Būtent todėl sriubos padeda lengviau atsikratyti nepageidaujamų kilogramų.

Po švenčių dauguma mūsų priauga kelis kilogramus, todėl verta išbandyti šią riebalus deginančią sriubą.

REKLAMA

Vienas svarbiausių šios sriubos privalumų – iš anksto galima išvirti gana didelį sriubos kiekį.

REKLAMA

Šią sriubą taip pat galėsite pasiimti ir pietums į darbą.

Maža to, šios sriubos paruošimas tikrai nepareikalaus daug laiko.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 didelio svogūno
  • 1 morkos
  • 2-3 saliero stiebų
  • 2 saldžiųjų paprikų (geltonos ir raudonos)
  • pusės mažos kopūsto galvos
  • 1 didelio pomidoro arba 2 nedidelių
  • 400 ml pomidorų tyrės
  • 2 česnako skiltelių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • petražolių (papuošimui)

Kaip gaminti?

Į puodą su karštu aliejumi suberkite kubeliais pjaustytą svogūną. Kai jis taps skaidrus, suberkite kubeliais pjaustytas morkas ir salierą.

REKLAMA

Leiskite pravėsti, suberkite kubeliais pjaustytas paprikas ir smulkiai pjaustytą kopūstą.

REKLAMA

Užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Į puodą supilkite pomidorų tyrę.

REKLAMA

Įdomus priedas – tarkuotas pomidoras (arba du mažesni).

REKLAMA

Į sriubą suberkite išspaustą česnaką ir virkite 15-20 min.

REKLAMA

Sriubą nukelkite nuo ugnies. Kai ji šiek tiek pravės, sutrinkite trintuvu.

Pakaitinkite ir pagal skonį įberkite smulkinto česnako.

REKLAMA

Paruoštą sriubą galima kelias dienas laikyti šaldytuve.

Geriausia riebalus deginanti sriuba

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 stiklinės daržovių, tokių kaip salierai, geltonosios arba raudonosios paprikos, svogūnai arba šparaginės pupelės
  • 1 stiklinės mišrių lapinių žalumynų, tokių kaip špinatai, šveicariški mangoldai arba kopūstai
  • 1/2 stiklinės šakninių daržovių, tokių kaip morkos, petražolės, burokėliai
  • 1/2 arb. š. džiovinto česnako
  • 1/2 arb. š. malto imbiero
  • 2-4 arb. š. ciberžolės, kalendros, maltų juodųjų pipirų, kmynų
  • 2 stiklinių naminio daržovių sultinio
  • druskos (pagal skonį)
  • taip pat galite įdėti pusę stiklinės raudonųjų pupelių

Pastaba: ingredientų kiekį galite koreguoti pagal skonį.

Kaip gaminti?

REKLAMA

Iš pradžių patroškinkite šaknines daržoves.

REKLAMA

Į didelę keptuvę suberkite prieskonių mišinį.

Šaknines daržoves užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol suminkštės.

REKLAMA

Lapines daržoves supjaustykite, sudėkite į keptuvę.

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įpilkite 1 stiklinę daržovių sultinio.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 15-20 minučių.

REKLAMA

Supilkite likusį sultinį ir suberkite likusias daržoves (išskyrus šaknines daržoves).

Virkite 10 minučių.

REKLAMA

Dabar atėjo eilė šakninėms daržovėms, kurias reikia įdėti į puodą ir, jei reikia, užpilti trupučiu vandens.

REKLAMA

Įpilamo vandens kiekis priklauso nuo to, kokią sriubos konsistenciją norite gauti.

Virkite dar 5 minutes ir sriuba bus paruošta.

REKLAMA

Sriubos dieta

REKLAMA

Ši sriuba skirta visiems, kurie bando sulieknėti.

Dėl šios sriubos vartojimo per dieną gaunamų kalorijų skaičius bus apribotas, kad organizmas būtų priverstas naudoti riebalų atsargas.

REKLAMA

Pusryčiams valgykite įprastą maistą, o prieš pietus ir vakarienę pirmiausia valgykite šią sriubą. Antram patiekalui rinkitės liesą mėsą (vištieną, kalakutieną, veršieną, ir t.t.), vaisius ir daržoves, liesą žuvį.

Sėkmės!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].