Tinka ir vasarą, ir žiemą, bet kuriuo metų laiku!
REKLAMA
Sudėtis
- 300 g maltos mėsos
- 1 baklažanas
- 1 mažas svogūnas
- 1 kiaušinis
- 2 šaukštai manų kruopų
- druska, pipirai pagal skonį
Paruošimas
Nuluptą baklažaną sutarkuokite stambia tarka. Suberkite manų kruopas, pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Į masę sudėkite susmulkintą svogūną ir maltą mėsą. Gerai išminkykite, tada įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
REKLAMA
Suformuokite kotletus ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].