Baklažanų kotletai. Paįvairinkite savo valgiaraštį!

Tinka ir vasarą, ir žiemą, bet kuriuo metų laiku!

REKLAMA

Sudėtis

  • 300 g maltos mėsos
  • 1 baklažanas
  • 1 mažas svogūnas
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštai manų kruopų
  • druska, pipirai pagal skonį

Paruošimas

Nuluptą baklažaną sutarkuokite stambia tarka. Suberkite manų kruopas, pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Į masę sudėkite susmulkintą svogūną ir maltą mėsą. Gerai išminkykite, tada įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

REKLAMA

Suformuokite kotletus ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].