Tai yra taip skanu, kad juos valgo net tie, kurie nemėgsta daržovių.
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
- Baklažanai – 4 vnt.
- Vanduo – 3 litrai
- Kiaušiniai – 3 vienetai
- Druska – 2 šaukštai
- Kukurūzų krakmolas – 2 šaukšteliai.
- Džiūvėsėliai
- Kepimo aliejus.
Gaminimo eiga:
REKLAMA
Nuluptus baklažanus supjaustykite juostomis, kaip parodyta toliau pateiktoje nuotraukoje, bet nepjaustykite jų iki galo.
Baklažanus apie 20 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, kad atsikratytumėte per didelio jų kartumo.
REKLAMA
Kiaušinius išplakite su miltais ir krakmolu.
REKLAMA
Pirmiausia baklažanus pamerkite į kiaušinių masę, tada į džiūvėsėlius ir kepkite, kol jie apskrus.
Patiekite su gardžiu padažu.
REKLAMA
Gero apetito!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].