Daugeliui ploni ir skanūs blynų asocijuojasi su vaikyste ir šventėmis. Kiekviena namų šeimininkių skuba palepinti savo namų gyventojus skaniais blynais.

REKLAMA

Tačiau ne visų virėjų blynai išeina tikrai skanūs, gražūs ir ploni. Problemos, su kuriomis namų šeimininkės susiduria dažniausiai, yra tai, kad blynai ima degti. Arba tai, kad blynai yra per stori, ar tai, kad blynai iškepa nelygiais kraštais.

REKLAMA

Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.

REKLAMA

Pirmoji paslaptis

REKLAMA

Nereikia pilti daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas. Kad blynai nesviltų ir įgautų gražią spalvą, keptuvėje pakaitinkite apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir supilkite į tešlą.

REKLAMA

Daugiau aliejaus į keptuvę pilti nereikia.

REKLAMA

Antroji paslaptis

Kad blynai būtų su lygiais kraštais, juos reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje.

REKLAMA

Trečioji paslaptis

REKLAMA

Kad blynai būtų švelnūs ir tikrąja to žodžio prasme ištirptų burnoje, būtina tam tikrą laiką uždengti paruoštų blynų krūvelę dubeniu arba lėkšte. Jie mirks savo garuose ir bus neįtikėtinai švelnūs.

REKLAMA

Ir paskutinė pastaba. Tešla turėtų būti kaip tiršta jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].