Šis tortas bus mėgstamiausias jūsų šeimoje!

Be to, jis visiškai nesudėtingas.

REKLAMA

Sudėtis:

  • 100 g sviesto;
  • 250 g cukraus;
  • 7 šaukštai miltų;
  • 7 šaukštai cukraus;
  • 1 pakelis vanilinio cukraus;
  • 6 kiaušiniai;
  • citrinos žievelės;
  • 1 šaukštelis maltų džiūvėsėlių
  • 7 dideli obuoliai;
  • 6 šaukštai vandens;
  • obuolių sirupas.

Paruošimo būdas

Į 3 litrą formą įdėkite 100 g susmulkinto sviesto, 250 g cukraus ir džiūvėsėlių. Nuplaukite, nulupkite obuolius, supjaustykite šerdį ir padėkite juos ant viršaus.

REKLAMA

Įdėkite į orkaitę ir leiskite sviestui ir cukrui ištirpti. Nors obuoliai yra orkaitėje, pabarstykite trynius su 7 šaukštais cukraus, lėtai įpilkite 3 šaukštus vandens ir maišykite.

REKLAMA

Tada įpilkite miltų ir plaktų baltymų, sumaišytų su likusiais 3 šaukštais vandens.

Kruopščiai maišykite kremą. Išimkite obuolius iš orkaitės, leiskite šiek tiek atvėsti, tada supilkite paruoštą grietinėlę ant obuolių ir viską įdėkite į orkaitę.

REKLAMA

Kepkite žemoje temperatūroje.

REKLAMA

Kai jis yra paraudęs, išimkite tortą iš orkaitės ir, jei norite, kad jis būtų sultingas, pabarstykite jį obuolių sirupu.

 Leiskite jam atvėsti, tada galite papuošti tortą su plakta grietinėle.

REKLAMA

Nepamirškite prieš kepdami įdėti kepimo popieriaus.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].