Nors pagaminti omletą yra labai paprasta, tačiau ruošiant šį patiekalą vertėtų laikytis tam tikrų taisyklių. Jei to nepaisysite, galite sugadinti omleto skonį.

REKLAMA

Jei norite pagaminti tikrai puikaus skonio patiekalą, vertėtų vengti šių pagrindinių klaidų.

Taigi, kokių ingredientų vertėtų vengti?

REKLAMA

Grietinėlė arba pienas

REKLAMA

Dauguma žmonių gamindami omletą naudoja grietinėlę arba pieną, nes mano, kad be šių ingredientų nepavyks paruošti skanaus patiekalo. Vis dėlto, tai yra didelė klaida.

Ruošiant omletą pieno produktai yra visiškai nereikalingi.

REKLAMA

Jei naudosite šiuos produktus, omleto skonis tikrai nebus toks, kokio norėtumėte. Jei ruošiant omletą prireiktų įpilti šiek tiek skysčio, naudokite vandenį.

Sviestas

REKLAMA

Manoma, kad sviestas suteikia omletui rafinuotą skonį, todėl kepant omletą naudojami šio tipo riebalai.

Vis dėlto, kur kas palankiau rinktis augalinį aliejų.

REKLAMA

Sviestas gana dažnai pridega, todėl kyla rizika, kad omletą paprasčiausiai sugadinsite.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].