Avižų želė

REKLAMA

Mums reikia 300 g avižinių (grūdų, o ne dribsnių). Grūdus supilkite į trijų litrų stiklainį ir supilkite stiklinę kefyro, vieną didelį šaukštą grietinės, užpilkite apie pusantro ar dviejų litrų vandens ir supjaustykite ruginę duoną.

Uždenkite indą audiniu ir uždėkite jį prie šilto radiatoriaus arba suvyniokite į antklodę. Po trijų dienų padėkite ir supilkite skystį į puodą. Virkite, kol mišinys taps želės pavidalu.

REKLAMA

Prieš kiekvieną valgį šią žėlę valgykite pusę šaukšto. Jūs norėsite valgyti mažiau. Riebalai tirps kosminiu greičiu!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].