Jums reikės:
REKLAMA
- 4 gabalėlių lašišos filė
- 100 g sviesto
- 1 arb. š. druskos
- 1 citrinos
- Petražolių (pagal skonį)
- 1 skiltelės česnako
- Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite prieskonius, įdėkite smulkinto česnako.
- Įdėkite smulkintų petražolių, išspauskite citrinos sultis.
- Viską gerai išmaišykite.
- Nuplaukite lašišos filė, sudėkite į kepimo skardą ir supilkite paruoštą padažą.
- Kepkite 200°C temperatūroje 10-13 minučių.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.