Jums reikės:

REKLAMA
  • 4 gabalėlių lašišos filė
  • 100 g sviesto
  • 1 arb. š. druskos
  • 1 citrinos
  • Petražolių (pagal skonį)
  • 1 skiltelės česnako
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite prieskonius, įdėkite smulkinto česnako.
  2. Įdėkite smulkintų petražolių, išspauskite citrinos sultis.
  3. Viską gerai išmaišykite.
  4. Nuplaukite lašišos filė, sudėkite į kepimo skardą ir supilkite paruoštą padažą.
  5. Kepkite 200°C temperatūroje 10-13 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].