Šis receptas nereikalauja daug laiko ir patirties. Svarbiausia yra noras gaminti. Išbandykite!

Sudėtis:

300 g zefyrų

250 g grietinėlės

100 g cukraus

150 g bananų

150 g kivių

100 g riešutų

šokolado papuošimui

Gaminimas:

Kiekvieną zefyrą supjaustykite išilgai į 3 sluoksnius. Tai lengva padaryti, jei panardinate peilį į verdantį vandenį.

Sluoksniuokite zefyrus ir grietinėlę, išplaktą su cukrumi.

Pagal skonį galite sumaišyti vaisius, šokoladą ir riešutus ir padaryti dar tokį sluoksnį.

Dviem valandom padėkite tortą į šaldytuvą.

Tada papuoškite torto viršų šokolado drožlėmis ar sirupu, taip pat galite pridėti vaisių gabalėlių.

Skanaus!

Šaltinis

Nemokamai užsiprenumeruokite ir pirmieji gaukite mūsų naujausius straipsnius bei nuotraukas

👇

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].