Šis receptas nereikalauja daug laiko ir patirties. Svarbiausia yra noras gaminti. Išbandykite!
REKLAMA
Sudėtis:
300 g zefyrų
REKLAMA
250 g grietinėlės
100 g cukraus
REKLAMA
150 g bananų
150 g kivių
REKLAMA
100 g riešutų
šokolado papuošimui
REKLAMA
Gaminimas:
Kiekvieną zefyrą supjaustykite išilgai į 3 sluoksnius. Tai lengva padaryti, jei panardinate peilį į verdantį vandenį.
REKLAMA
Sluoksniuokite zefyrus ir grietinėlę, išplaktą su cukrumi.
REKLAMA
Pagal skonį galite sumaišyti vaisius, šokoladą ir riešutus ir padaryti dar tokį sluoksnį.
REKLAMA
Dviem valandom padėkite tortą į šaldytuvą.
REKLAMA
Tada papuoškite torto viršų šokolado drožlėmis ar sirupu, taip pat galite pridėti vaisių gabalėlių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].