Šio vyniotinio nereikia kepti, o jo paruošimas labai greitas ir paprastas.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 vaflio lapo

1 įdarui:

  • 100 g cukraus
  • 200 ml vandens
  • 1 arb. š. tirpios kavos
  • 200 g maltų sausainių

2 įdarui:

  • 100 g cukraus
  • 3 valg. š. vandens
  • 100 g sviesto
  • 100 g pieno miltelių
  • 100 g kokoso drožlių

Kaip gaminti?

REKLAMA

Pirmiausia padėkite vaflį tarp dviejų drėgnų rankšluosčių.

Palikite 30 minučių, kad suminkštėtų.

Į puodą suberkite cukrų ir nuolat maišydami išvirkite karamelę.

Įpilkite vandens, įberkite tirpios kavos ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Suberkite maltus sausainius ir išmaišykite.

REKLAMA

Užtepkite ant suminkštėjusio vaflio ir tolygiai paskirstykite.

Paruoškite antrąjį įdarą.

REKLAMA

Į puodą suberkite cukrų, supilkite vandenį ir įdėkite sviesto.

Kaitindami maišykite. Palengva suberkite pieno miltelius.

REKLAMA

Galiausiai į gautą masę kruopščiai įmaišykite kokosą.

REKLAMA

Kokoso sluoksnį tolygiai paskleiskite ant karamelės sluoksnio ir atsargiai susukite vaflį.

REKLAMA

Suvyniokite vyniotinį į kepimo popierių ir padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

REKLAMA

Supjaustykite ir patiekite.

REKLAMA

Skanaus!

Video pamokėlė:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].