Antradienis, 22 spalio, 2024

Naujausi

Aš tiesiog sutarkuoju morkas, įmušu kiaušinius ir taip kepu 3 kartus per savaitę!

Puikus ir labai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks net ir aplankius netikėtam svečiui.

Būtinai jį išbandykite, nes šis receptas iš „YouTube“ kanalo jau yra tikras hitas!

Jums reikės:

  • Morkų – 600 g
  • Kiaušinių – 5 vnt.
  • 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų
  • Druskos – 1 šaukštelio
  • Sviesto – 10 g
  • Aliejaus

Įdarui:

  • Kietojo sūrio – 300 g
  • Majonezo – 3-4 šaukštų
  • Česnako – 3-4 skiltelių

Gaminimo eiga:

Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įdėkite sviesto.

Tada ant šio mišinio pakepinkite morkas ir uždengę 15 minučių troškinkite.

Perkelkite troškintas morkas į dubenį ir palikite atvėsti.

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, sudėkite trynius į morkas, įberkite juodųjų pipirų ir išmaišykite.

Kiaušinių baltymus sudėkite į atskirą dubenį, suberkite druską ir plakite mikseriu, kol susidarys tvirtos putos.

Į morkų mišinį po truputį sudėkite išplaktus kiaušinių baltymus, atsargiai maišydami šaukštu iš viršaus į apačią.

Morkų tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir mentele išlyginkite tešlą per visą skardą.

Dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 minučių.

Leiskite paruoštam morkų pagrindui visiškai atvėsti.

Paruoškite įdarą – į dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, išspaustą česnaką, majonezą ir gerai išmaišykite.

Paruoštą įdarą paskirstykite ant morkų pagrindo.

Suvyniokite jį į ritinėlį ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai, po to išimkite iš šaldytuvo, supjaustykite gabalėliais ir patiekite ant stalo.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

 

 

Įdomūs video