Mūsų receptas jums atskleis vieną nuostabia gudrybę,  kurios pagalba mėsa tampa puri ir soti. Įdėmiai susipažinkite su paruošimo etapais.

REKLAMA

Jums reikės:

Vištienos krūtinėlės 400 g;

REKLAMA
Kietojo sūrio 200 g;

Kiaušinių 2 vnt.;

REKLAMA
Kvietinių miltų 100 g;

Druskos, juodųjų pipirų;

REKLAMA

Augalinio aliejaus 50 ml.

REKLAMA

Gaminimas:

Supjaustykite vištienos krūtinėlę į plonus, pailgus gabalėlius.

REKLAMA

Sutarkuokite sūrį smulkia tarka. Galite naudoti vienos ar kelių rūšių sūrį dėl skonių įvairovės.

REKLAMA

Išplakite kiaušinį iki vientisos masės.

REKLAMA

Sumaišykite miltus su druska ir pipirais. Druskos dėkite mažiau, ypač jei sūris yra sūrus. Mėsą apvoliokite miltuose, kiaušinyje ir sūryje.

REKLAMA

Kepkite vištienos kepsnelius ant vidutinės ugnies.

REKLAMA

Kepkite kol atsiras aukso spalvos plutelė.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].